2 z 24
Poprzednie
Następne
Restaurant Week ponownie we Wrocławiu. Sprawdź menu i ceny w restauracjach
Folgujemy, ul. Kniaziewicza 16
Menu A
Przystawka: Rzemieślnicze pieczywo / dżem z pomidorów / domowa wegańska mozzarella z nerkowców / oliwa szczypiorkowa
Danie główne: Wegańskie ręcznie robione kluseczki / kremowy sos Alfredo / bób / miętowo-orzechowy dukkah
Deser: Wegańskie kruche ciasteczko / kokosowa panna cotta / rabarbarowy curd / truskawka
Menu B
Przystawka: Rzemieślnicze pieczywo na zakwasie / straciatella / dżem z pomidorów / oliwa szczypiorkowa
Danie główne: Rolada wieprzowa od Pana Arka / gratin ziemniaczany z bobem / mus z czerwonej kapusty / jus wieprzowy
Deser: Pistacjowy sernik Roberta / mus z białej czekolady / truskawka / migdałowy shortbread
Zobacz menu innych restauracji biorących udział w Restaurant Week na kolejnych slajdach.