Jak mówi kelnerka Katarzyna, już teraz restauracja Melina gości o wiele więcej osób niż dotychczas. Kiedyś lokal La Torre serwował głównie pizze i dania kuchni śródziemnomorskiej, jakie można było znaleźć w wielu innych miejscach. Teraz Melina urządzona jest w stylu lat 70.
- Żółte ściany zmieniły się w czerwone, jest też więcej obrazów - opowiada kelnerka. Wystrój podoba się gościom, a na jeszcze większy ich przypływ restauracja liczy w nadchodzących dniach. Dziś (czwartek 22 maja) o godz. 21.30 w TVN wyemitowane będą Kuchenne Rewolucje z Miłakowa.
W menu restauracji Melina znalazły się nowe potrawy, w tym te stworzone przez Magdę Gessler. Jest między innymi kwaśnica za 9 zł, pikantna zupa z nóżek za 9 zł, golonka na kapuście za 5 zł za 100 g, kotlet schabowy z kością za 15 zł, lin w śmietanie za 20 zł, sandacz w sosie kurkowym za 23 zł, a polędwiczki w sosie kurkowym za 18 zł.
Zjemy tam także żeberka z miodem i musztardą, chleb ze smalcem i ogórkiem, tatara śledziowego, pięć rodzajów pizzy, sałatki, np. grecką firmową z kurczakiem, czy burżuazyjną z serem halloumi.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?