PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

Serwis powstaje we współpracy z The Times

niedziela 12 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Damian, Nora, Modest

Zboki Raus (2)

Jimmy 88 (109.207.48.xxx) 18.07.10, 15:07

Do Oświęcimia z nimi.

Rozwiń tolerancja rado (87.206.89.xxx) 25.07.10, 10:00

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

a jaki kolor chcą ci niezadowoleni
W-w protestować to potrafi każdy głupi »

Gówno prawda
, oto jest przykład żydokomunistycznej propagandy,już pierwsze zdanie pod fotografią (podpis) sugeruje durnemu czytelnikowi niebywałość sytuacji ! ( cytat : - " Adam Olkowicz: zainteresowanie biletami jest ogromne " ) . Pytam się , jakim trzeba być debilem , żeby w obecnym czasie wszechobecnej korupcji w sporcie, a w piłce nożnej szczególnie, dawać zarabiać cwaniaczkom, ustalającym wyniki !!! A weźmy inny, obecnie popularny sport - skoki narciarskie ; -rzygać się chce przed telewizorem, po pierwsze na widok ciołka Tajnera i jego "nawijek" , po drugie - słuchając głupka Szaranowicza a po trzecie wreszcie ( i tu uwaga ! ) - facio skacze 3-4 metry dalej (sic !) - ale otrzymuje noty niższe od skoczka bardziej znanego, który akurat zdupczył skok ! Bo cwaniaczki z Zachodu, jakiś tam Benhoffer i inni wymyślili specjalnie taki system punktowy, dający pole do popisu durnowatym sędziom i niesprawiedliwym ocenom . Poszli won szmaciarze - włodarze dzisiejszego sportu ! Mnie stać na bilety na pieprzone Euro , ale w życiu nie dam Wam zarobić ! »

Błąd
wrocławianka Nie ma takiego miejsca we Wrocławiu, gdzie zbiegają się ulice Zaporoska, Gajowicka i Śliczna. Chyba chodzi o Szczęśliwą? »

Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6 Ręce opadają »

I niech oblewają, nie każdy musi mieć dyplom
AdamWro-Klo Od lat niedouczona banda opuszcza mury uczelni, pal licho "Wyższe Szkoły Tego i Owego" ale politechnika musi trzymać poziom. Dzięki takim wykładowcom jak w artykule (oraz innym jak np. prof. Adamiak na Wydziale Prawa UWr.) jeszcze niektórzy się uczą. »

nominacje generalskie
W dzisiejszym wydaniu gazety wrocławskiej jest art,Marcina Torza o awansach generalskich osób związanych z Dolnym Śląskiem a nie ma tam Jarosława Stróżyka który w Lubinie się wychował skończył Wyższą Szkołę Oficerską Wojsk Zmechanizowanych w 1991r.Szkoda że redaktor nie jest staranniejszy. »

Szukam dziewczyny z tramwaju linii 3 !!!
szukam Witam. Szukam ślicznej blondynki z tramwaju linii 3 we Wrocławiu. Widziałem ją dzisiaj (27 Sierpnia 2009 godz. 18:00 ) jak wysiadała przy ogródkach działkowych na Księżu Wielkim zaraz za wiaduktem na ul. Krakowskiej. Była z koleżanką. Siedziałem w czerwonym samochodzie zaraz za drugim wagonem tramwaju z którego wysiadła.Miałem czarne okulary przeciwsłoneczne. Jeżeli jesteś tą dziewczyną napisz: szukamdziewczynyztramwaju@gmail.com Mam wielką prośbę do moderatorów: Nie usuwajcie tego tematu :roll: A do użytkowników: Pomagajcie mi szukać :)s »