PolskaTimes.pl

Zostań dziennikarzem!

Serwis powstaje we współpracy z The Times

wtorek 16 marca 2010 r. imieniny obchodzą: Izabela, Hilary, Oktawia

Gazeta Wrocławska » Forum » Fakty24 » Dyskusja
informacja:
W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

Potrzeba rzetelnych informacji (1)

mlodywroclaw (195.182.9.xxx) 16.12.08, 11:44

Chciałbym przeczytać jakiś rzetelny artykuł na ten temat. Dzisiejsza Rzepa przynosi tekst o dokładnie odwrotnym brzmieniu (w Warszawie ceny wzrosną, a w regionach spadną).

Interesuje mnie zatem:
- jaki jest przyjęty mechanizm obliczania opłat lotniskowych,
- jak wyglądają opłaty we Wrocławiu w porównaniu do innych znaczących polskich lotnisk,
- jakie są opinie poszczególnych portów odnośnie wprowadzonych zmian,
- kto jest odpowiedzialny za te zmiany (jakie ciało decyzyjne, kto wchodzi w jego skład i z czyjego nadania).

Niestety powyższy artykuł nie daje odpowiedzi na większość z tych pytań.

Kod

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

torz
edek "Slums to dzielnica miasta zamieszkana przez biedotę (najczęściej imigrantów lub przybyszy z terenów wiejskich). Dzielnice tego typu są najbardziej powszechne w wielkich aglomeracjach Trzeciego Świata (np. w Afryce, Indiach, czy Ameryce Południowej)." Panie Torz - nie wiem co sie panu jawi ale zdjecie podworka podpisales pan słowem ulica. Panska ignorancja wola o pomste do nieba. Poziom artykulu jest zenujacy, a sensacja na miare Faktu. Droga redakcjo ... czy naprawdę nie można zatrudniać fachowców zamiast miernot ? »

a inni poprostu posprzątali
:) na Grabowej w sobotę wzięli worki w swoje ręce i posprzątali. wszystkiego naraz się nie dało więc 20tego ciąg dalszy »

Normalność żle widziana?
Chudeusz Zdobywcy medali po 4 letniej katorżniczej pracy treningowej zaraz po tryumfie chcą się trochę odpręzyć. Każdy na swój sposób. Czy to jest grzech czy normalność? Pytanie za 100 punktów. Najlepiej na to odpowiedziałby Pan Lorenz były szef Radiokomitetu PZPR TVP. Prowadził taki program:"proste pytania" i sam sobie na nie odpowiadał. Czyż nie był jeniuszem. »

sprawiedliwość musi być
jachulec jaka instytucja takie budynki :P »

A nie lepiej w nocy?
gaax Ja może prosty człek, co się na tym nie zna, ale nie można tego zrobić nocą jak jest mniejszy ruch? »

Tęsknię za przyszłością.....
Pasażer Nie będę tęsknił za "starym" dworcem Wrocław Główny. Tęsknię za nowym na wzór Lipska, za czystością, uśmiechniętą kadrą PKP, która poza "nie wiem" będzie zawsze wiedzieć, jak dojechać i ile spóźnią się pociągi, gdy nagle się coś dzieje nieprzewidzianego, za czystymi i działąjącymi windami, za dobrze oznakowanymi wyjściami, za schodami ruchomymi, które ułatwią wnoszenie ciężkich walizek, za stnadardem XXI wieku... Tęsknię za organizacją dworca, która umożliwi przyjmowanie i odprawę pociagów aglomeracyjnych znanych z Niemiec jako S-Bahn, za węzłem przesiadkowym na ulicy Suchej, który ułatwi dojechanie na dworzec PKP, za brakiem spacerujących gołębi po peronach dworca, za porządkiem. »

Ober pedofil
hans Policzki to on rozchylał. »

Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.

Mapa serwisu | Dla prasy | Kontakt | O nas | Reklama | eGazety | Sklep internetowy