mlodywroclaw (195.182.9.xxx) 16.12.08, 11:44
Chciałbym przeczytać jakiś rzetelny artykuł na ten temat. Dzisiejsza Rzepa przynosi tekst o dokładnie odwrotnym brzmieniu (w Warszawie ceny wzrosną, a w regionach spadną).
Interesuje mnie zatem:
- jaki jest przyjęty mechanizm obliczania opłat lotniskowych,
- jak wyglądają opłaty we Wrocławiu w porównaniu do innych znaczących polskich lotnisk,
- jakie są opinie poszczególnych portów odnośnie wprowadzonych zmian,
- kto jest odpowiedzialny za te zmiany (jakie ciało decyzyjne, kto wchodzi w jego skład i z czyjego nadania).
Niestety powyższy artykuł nie daje odpowiedzi na większość z tych pytań.
Kupili nowoczesny sprzęt - stoi zakurzony
aa.6
Nasi rządzący nie mają czasu zajmować się rozwiązywaniem takich absurdów. Wolą w tym czasie debatować o krzyżu lub kłócić się na popijawie podczas imprezek w Solidarności. »
Naprawdę kogoś porąbało
prawda
Wrocław ma:
- układ komuniikacyjny - do dupy
- komunikację miejską - do dupy
- gospodarka komunalna do dupy
- mieksca parkingowe w centrum - do dupy
- nadzór nad firmami wykonującymi prace w mieście - nawet nie do dupy - TRAGEDIA
premie wypłacane urzędnikom za ZŁĄ pracę tragicznie wysokie
a tu ktoś (wiadomo kto - jak się nie potrafi zarządzać miastem to się szuka tematów zastępczych) wymyśla coraz to nowe akcje - jak nie EXPO, to EURO, potem małe EXPO teraz Europejska Stolica Kultury. Może jednak zamiast latać w chmórach lepiej zabrać się do roboty »
jaki
pawel
Ale jaki ten certyfikata dostala? "specjalny"? przecież takiego nie ma. Jak już piszecie notke to ogarnijcie się troche i dopreczyzujcie o jaką kompetencje chodzi. »
Pan Dutkiewicz najgorszym Prezydentem Wrocławia
W-w
ale niestety chyba ten durny Naród ponownie go wybierze »
autobusy i ich kierowcy
gość
Ja nie jestem starszą panią ale jak Ci wariaci jeżdżą to sama nie mogę ustać na nogach. Po takiej jeździe wyszarpana i wy telepana na wszystkie strony wysiadam na miękkich nogach." Kierowcy" to jakaś zbieranina chyba kto ich w takiej jeździe szkoli? »
Osiagi intelektualne Pani Senyszyn
Fizyczny
Intelektualnie jest Pani lewicowym ekwiwalentem prawicowych oszolomow ktorych Pani zwalcza. Troche realizmu badz jak to mawiali w dawnej rzplitej - znaj proporcjum mocium panie (pani).
Jest Pani typowym politykiem bez programu poza antyklerykalizmem. To akurat bardzo latwe. »
Nie ma takiego skrzyzowania
Policmen
Nie ma takiego skrzyzowania.Obie ulice oddalone sa od siebie o około 5km.Wiecej rzetelnosci.. »
Mapa serwisu | Dla prasy | Kontakt | O nas | Regulamin | Prywatność | Reklama | eGazety | Sklep internetowy