piotr (83.7.123.xxx) 27.06.10, 19:14
Zgadzam się w 100 % z autorem - świetna książka
Hejnał - tradycja, czy snobizm?
wieszcz
Nigdy nie sądziłem, że Lubin to miasto takich kontrastów. Z jednej strony sięga do historii fundując sobie hejnał, z drugiej zaś jego prezydent zapowiada zburzenie pochodzącego z II połowy XIX wieku dworca Lubin Górniczy. Sam już nie wiem, czy w tym wypadku hejnał to poszanowanie dla tradycji, czy snobizm? »
Polska
Paweł
Aby żyło nam się lepiej :/ Co następne ? Po co nam kasa na życie, niech zabiorą wszystko »
Inwestycje Dutkiewicza
architekt
Dutkiewicz obiecywał a teraz widać efekty. Jedyne efekty prezydentury Rafala Dutkiewicza do dziury w ziemi. Władze miasta pozwalają na spekulację gruntami. A jakie są losy inwestycji pana z Iranu? »
.
nix
ja tam juz nie jezdzę, bo nie ma gdzie auta zostawic a druga sprawa ze tam jest po prostu drogo.
Jak teraz czytam, ze podniesli czynsze no to sobie wyobrazam, jakie tam ceny musza byc.
A oferta w zasadzie taka sama jak w warzywniaku za rogiem (mysle tu o stoiskach z warzywno-owocowych) »
tamet
czacza
Jakiej specjalności jest ten inżynier, który jedzie na miejsce aby usunąć usterkę ? »
w
w
o ile zaklad ze znowu za duza predkosc?
ale wiadomo - fotoradary szkodza, wcale nie pomagaja. szkoda ze tylko w szwecji bo caly cywilizowany swiat ich uzywa. i zyje. »
POtrafią się bawić
krem23
Donek thanks festival trwa! A i widzę w 2012 też będzie :P Dalej głosujcie na tych słupków sondażowych a będziecie mieć kolejne edycje. Autostrady a raczej wyroby autostradopodobne już nie będą w terminie oddane, internet dla wszystkich oraz TV cyfrowa też nie będzie! I co jeszcze?! Wyższy vat na pensyjki dla urzędasów zamiast np. policji?! »
Mapa serwisu | Dla prasy | Kontakt | O nas | Regulamin | Prywatność | Reklama | eGazety | Sklep internetowy