Gazeta Wrocławska » Forum » Sport » Dyskusja
informacja:
W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6 Ręce opadają »

Walić w pysk frajerów
DW i patrzyć czy równo puchną. Szczególnie tych w słuchawkach na uszach. »

Dzięki takim posunięciom
aa.6 rowerzyści stają się wrogiem publicznym nr 1 »

Samolot z prezydentem rozbił się
mo To czym leciał Tu 154 czy Jak 40 ????? »

sprostowanie
gosc Co za szybkie i jakże trafne opisanie sytuacji. Na quadzie jechalo dziecko 9 letnie z mala predkosci i jakas nadmiernie ekscytujaca sie kobieta, pradopodobnie podczas menopauzy jechala autem. Dziecko probujac wyminac auto dotknelo go quadem delikatnie a wlasciciela auta przestraszyl dziecko szarpiac quada i wzywajac policjie. Swoja decyzje uzasadnil, tm zeby rodzice bardziej zwracali uwage na dziecko. Gratuluje ekspresowego opisania sytuacji... moze sprawdzajcie je najpierw .... »

Szukam dziewczyny z tramwaju linii 3 !!!
szukam Witam. Szukam ślicznej blondynki z tramwaju linii 3 we Wrocławiu. Widziałem ją dzisiaj (27 Sierpnia 2009 godz. 18:00 ) jak wysiadała przy ogródkach działkowych na Księżu Wielkim zaraz za wiaduktem na ul. Krakowskiej. Była z koleżanką. Siedziałem w czerwonym samochodzie zaraz za drugim wagonem tramwaju z którego wysiadła.Miałem czarne okulary przeciwsłoneczne. Jeżeli jesteś tą dziewczyną napisz: szukamdziewczynyztramwaju@gmail.com Mam wielką prośbę do moderatorów: Nie usuwajcie tego tematu :roll: A do użytkowników: Pomagajcie mi szukać :)s »

Oświadczenia majątkowe: Co mają radni
kropek Radni mają obradować. »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GazetaWroclawska.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.