PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

Serwis powstaje we współpracy z The Times

sobota 11 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Maria, Lucjan, Łazarz

informacja:
W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

Szewce (1)

JS (83.13.81.xxx) 12.03.10, 11:56

A jak się ma sprawa wykrycia sprawców napadu na sklep spożywczy w Szewcach przy trasie na Oborniki Śląskie?

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

KOSCIOL
henioooo zrobic porzadek z klerem, oni potrafia tyklo brac kase od starych babek i molestować! »

I niech oblewają, nie każdy musi mieć dyplom
AdamWro-Klo Od lat niedouczona banda opuszcza mury uczelni, pal licho "Wyższe Szkoły Tego i Owego" ale politechnika musi trzymać poziom. Dzięki takim wykładowcom jak w artykule (oraz innym jak np. prof. Adamiak na Wydziale Prawa UWr.) jeszcze niektórzy się uczą. »

Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6 Ręce opadają »

a jaki kolor chcą ci niezadowoleni
W-w protestować to potrafi każdy głupi »

Szukam dziewczyny z tramwaju linii 3 !!!
szukam Witam. Szukam ślicznej blondynki z tramwaju linii 3 we Wrocławiu. Widziałem ją dzisiaj (27 Sierpnia 2009 godz. 18:00 ) jak wysiadała przy ogródkach działkowych na Księżu Wielkim zaraz za wiaduktem na ul. Krakowskiej. Była z koleżanką. Siedziałem w czerwonym samochodzie zaraz za drugim wagonem tramwaju z którego wysiadła.Miałem czarne okulary przeciwsłoneczne. Jeżeli jesteś tą dziewczyną napisz: szukamdziewczynyztramwaju@gmail.com Mam wielką prośbę do moderatorów: Nie usuwajcie tego tematu :roll: A do użytkowników: Pomagajcie mi szukać :)s »

chory pomysł
xfj Durny pomysł. wystarczy że całe miasto zapier...ne jest reklamami. »

Obwodnica śródmiejska pojawiła się dopiero po ponad roku
aa.6 Odcinek obwodnicy śródmiejskiej od Osobowic w stronę Poznania pojawił się dopiero po ponad roku. Poniżej polecam bardziej aktualną mapę. Googlemaps niestety ale schodzi na psy. http://maps.nokia.com »