ryszard (62.87.223.xxx) 10.02.10, 12:01
nie widziałem i nie słyszałem aby"turyści"i to pod"wodzą"przewodników sudeckich maszerowali tym czerwonym szlakiem górskim.W zasadzie 100%korzystających z gondoli ogranicza się do pobytu w schronisku lub co najwyżej wejściem na Stóg Izerski.B.nieliczni wędrują na Smrek.I to wszystko.
Nie zamykajcie więc tego szlaku,którym wędrują tak nielicznie turyści górscy.Widać to zresztą po
tym jak wygląda ten szlak,zarośnięty,nie odnawiany a więc taki jaki ma być dla prawdziwych turystów górskich.
gasiorek
gasiorek
wypadało by zamazac rejestracje autka:P »
:(
gnatka
szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »
Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6
Ręce opadają »
w
w
trzymanie zwierzat na wlasna przyjemnosc w mieszkaniu swiadczy tylko o prostactwie takiego wlasciciela czy to psa czy kota. zwierze sie meczy a ludzie zachowuja sie samolubnie myslac tylko o sobie. »
Magistrat....
prezes
... dał d..y na całej linii. Jakie komunikaty o utrudnieniach w ruchu? Chcecie protestować? Proszę bardzo! Macie zgodę na przemarsz z soboty na niedzielę pomiędzy godzinami 23:00-03:00 i mordy na kłódki, bo jest cisza nocna! A jak nie to 10 000zł grzywny na schronisko dla bezdomnych zwierząt oraz wpier...l :) »
a jaki kolor chcą ci niezadowoleni
W-w
protestować to potrafi każdy głupi »
lombardy
wrocławianin61
Ten opis trzeba jak najszybciej przesłać na adres Pana Donalda Tuska - jako,że to dowód jak szybko biednieje przeciętny człowiek. Brak tanich kredytów dla biedoty - a tylko pożyczki pułapki lub lombardy
/ jak nawet pokazują na amerykanskich filamch jest to przedsionek mafii - daj Boże w USA / są prostym dowodem na stan gospodarki. Coraz trudniej dostrzec ZIELONĄ WYSPĘ !!! Chyba,że jak w piosence na wzmocnienie nerwów ; ZIELONO MI ....... »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.