ryszard (62.87.223.xxx) 10.02.10, 12:01
nie widziałem i nie słyszałem aby"turyści"i to pod"wodzą"przewodników sudeckich maszerowali tym czerwonym szlakiem górskim.W zasadzie 100%korzystających z gondoli ogranicza się do pobytu w schronisku lub co najwyżej wejściem na Stóg Izerski.B.nieliczni wędrują na Smrek.I to wszystko.
Nie zamykajcie więc tego szlaku,którym wędrują tak nielicznie turyści górscy.Widać to zresztą po
tym jak wygląda ten szlak,zarośnięty,nie odnawiany a więc taki jaki ma być dla prawdziwych turystów górskich.
brawo
adi
brawo dla mezczyzn! »
Dzięki takim posunięciom
aa.6
rowerzyści stają się wrogiem publicznym nr 1 »
JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy
Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju.
Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »
Popieram
aga
Zgadzam się z opinią pana Zdrojewskiego. Zagrody w sercu miasta źle mi się kojarzą. Niemniej jednak, napewno jest to tanim kosztem przedsięwzięcie, lecz mimo tego, to nie jest dla mnie argument. »
a jaki kolor chcą ci niezadowoleni
W-w
protestować to potrafi każdy głupi »
Odnośnie wczorajszego pożaru przy Zagłoby!
Wanda.
Dlaczego piszecie o balkonach bądź śmietnikach a jak już stanie się coś ciekawego to wcale. Mój jamnik do dzisiaj ma lęki. Czekam na szybkie info Panie Rzeczniku Straży. Pozdrawiam ciekawska Wandzia. »
Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6
Ręce opadają »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GazetaWroclawska.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.