wrocławianin (83.27.29.xxx) 17.11.09, 18:59
Oj pani Justyno z tym Hitlerem to Pani przyspieszyła nieco. Nie w 1928 a w 1938 ale może to drukarski błąd i brak korekty. Dokładnie był w Breslau w słoneczną niedzielę 31 lipca 1938 na tym Ogólnoniemieckim Święcie Sportu i Gimnastyki.
Dzięki takim posunięciom
aa.6
rowerzyści stają się wrogiem publicznym nr 1 »
a jaki kolor chcą ci niezadowoleni
W-w
protestować to potrafi każdy głupi »
Odnośnie wczorajszego pożaru przy Zagłoby!
Wanda.
Dlaczego piszecie o balkonach bądź śmietnikach a jak już stanie się coś ciekawego to wcale. Mój jamnik do dzisiaj ma lęki. Czekam na szybkie info Panie Rzeczniku Straży. Pozdrawiam ciekawska Wandzia. »
Popieram
aga
Zgadzam się z opinią pana Zdrojewskiego. Zagrody w sercu miasta źle mi się kojarzą. Niemniej jednak, napewno jest to tanim kosztem przedsięwzięcie, lecz mimo tego, to nie jest dla mnie argument. »
Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6
Ręce opadają »
nominacje generalskie
W dzisiejszym wydaniu gazety wrocławskiej jest art,Marcina Torza o awansach generalskich osób związanych z Dolnym Śląskiem a nie ma tam Jarosława Stróżyka który w Lubinie się wychował skończył Wyższą Szkołę Oficerską Wojsk Zmechanizowanych w 1991r.Szkoda że redaktor nie jest staranniejszy.
»
Dynamicom?
mich_al
Nie wiem po co miasto ogłasza przetargi skoro i tak wszystkie sa z góry wyrezyserowane dla firmy Dynamicom... »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GazetaWroclawska.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.