Gazeta Wrocławska » Forum » Fakty24 » Dyskusja

kolejna bzdura (7)

żal... (81.190.218.xxx) 11.02.12, 22:20

Pani Kasiu, za absurdalne badania jest Ignoble (Antynobel), nagroda Darwina jest za głupią śmierć.

Mieszacie jedno z drugim, zajmijcie się może łatwiejszymi tematami (np. takimi gdzie możecie być wyborczą tubą NZS).

Rozwiń kolejna bzdura żal... (81.190.218.xxx) 11.02.12, 22:20
Rozwiń pytam abc (31.6.249.xxx) 11.02.12, 23:00
Rozwiń Czytaj ze zrozumieniem Zuma (31.175.234.xxx) 12.02.12, 06:31
Rozwiń Czytanie ze zrozumieniem się kłania Zuma (31.175.234.xxx) 12.02.12, 06:31
Rozwiń hypokryzja kris150 (168.167.157.xxx) 12.02.12, 08:04
Rozwiń czytanie ze zrozumieniem mówisz Pan... życzliwy (81.190.218.xxx) 12.02.12, 12:49
Rozwiń wks wks (83.8.161.xxx) 12.02.12, 14:03

regulamin

Dzięki takim posunięciom
aa.6 rowerzyści stają się wrogiem publicznym nr 1 »

Popieram
aga Zgadzam się z opinią pana Zdrojewskiego. Zagrody w sercu miasta źle mi się kojarzą. Niemniej jednak, napewno jest to tanim kosztem przedsięwzięcie, lecz mimo tego, to nie jest dla mnie argument. »

Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6 Ręce opadają »

nominacje generalskie
W dzisiejszym wydaniu gazety wrocławskiej jest art,Marcina Torza o awansach generalskich osób związanych z Dolnym Śląskiem a nie ma tam Jarosława Stróżyka który w Lubinie się wychował skończył Wyższą Szkołę Oficerską Wojsk Zmechanizowanych w 1991r.Szkoda że redaktor nie jest staranniejszy. »

Dynamicom?
mich_al Nie wiem po co miasto ogłasza przetargi skoro i tak wszystkie sa z góry wyrezyserowane dla firmy Dynamicom... »

Zawsze musi być pierwszy...
2071 nie zgadzam się z tą opinią, nie możemy ciągle kierować się historyzmem w rozwoju Naszego miasta. Proponuje zapoznać się z propozycjami zagospodarowani przestrzennego rynku i okolic Świebodzkiego wg Maksa Berga, Wrocław już wtedy poważnie myślał o stworzeniu centrum biznesu z wieżowcami. Obecnie zdecydowanie brak jest Wrocławskiego City, a może ono powstać na Powstańców lub w ramach Centrum Świebodzkiego. Obraliśmy pewną drogę dla rozwoju miasta i nie możemy teraz hamować tego rozwoju. Jestem jak najbardziej zadowolony z powstanie tej nowej ikony miasta i mam nadzieję że to dopiero początek boomu na budowę wieżowców we Wrocławiu. Pamiętajmy że nie jest to nowy pomysł lecz w pewnym sensie nawiązanie idei powstałych na początku XX wieku. PS. Polecam zapoznać trochę lepiej się historią architektury Wrocławia bo jest to fascynujący temat. Gorąco pozdrawiam »

w
w wyobrazcie sobie, ze jest calkiem sporo ludzi, ktorzy na sama mysl o Euro mają mdłości i w czasie meczów będą z wielką frajdą iść do parku, gdzie większość motłochu będzie siedzieć przed telewizorem. CO za róznia czy polacy wyjda z grupy cz nie, czy ywgra holandia niemcy czy anglia? ZADNA. A czas zmarnowany przed telewizorem nikt nie zwroci! »

Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GazetaWroclawska.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.