pssz (31.63.254.xxx) 24.01.12, 12:06
"Mają powstać: unikatowa infrastruktura, unikatowe kierunki studiów, unikatowe kierunki kształcenia i unikatowe studia doktoranckie. Nie wymieniono żadnej konkretnej propozycji, co może sugerować, że za tymi określeniami nic się nie kryje."
..........................
Ciekawe czy autorzy tej, chyba trochę utopijnej, idei zamierzają, oprócz unikatowych kierunków kształcenia, proponować kierunki kształcenia na które jest zapotrzebowanie? Chociaż może nie unikatowe
Bartman atakującym ?
bitXX
irański blok zatrzymał go niczym kartony hankę mostowiak ... »
Dzięki takim posunięciom
aa.6
rowerzyści stają się wrogiem publicznym nr 1 »
nominacje generalskie
W dzisiejszym wydaniu gazety wrocławskiej jest art,Marcina Torza o awansach generalskich osób związanych z Dolnym Śląskiem a nie ma tam Jarosława Stróżyka który w Lubinie się wychował skończył Wyższą Szkołę Oficerską Wojsk Zmechanizowanych w 1991r.Szkoda że redaktor nie jest staranniejszy.
»
Z Brochowa
Klemens
Ja potrzebuję pieniądzy na jedzenie dla mojej rodziny. Pracodawcy nie chcą mnie przyjąć, bo nie znam 2 języków i nie mam garnituru. »
Wrocław nie miał szczęścia
Vat
Gdzie wielkie gwiazdy portugalskiej piłki ? Gdzie pomarańczowe tabuny holendrów ? Gdzie blond Szwedki ? Gdzie mega interesująca reprezentacja Francji ?
Wrocław nie trafił. Wczoraj na Rynku zdziwiłem się z tej radości. Ja się złapałem za głowę. Słabo »
Wrocław rezygnuje z generalnego wykonawcy stadionu na Maślicach
aa.6
Ręce opadają »
JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy
Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju.
Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GazetaWroclawska.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.