papaj (83.4.74.xxx) 27.11.11, 23:46
szanowna gazeto , czemu państwo nie zamiescilisciliscie informacji slaska ekstraklasowego , czemu faworyzuja panstwo II lige a nie ekstraklase , bo z tego co kojarze to prawdziwy slask gra w ekstraklasie
Dzięki takim posunięciom
aa.6
rowerzyści stają się wrogiem publicznym nr 1 »
Samolot z ciałami ofiar katastrofy
andowc
Polegli na polu chwały,- dla dobra "Ojczyzny". »
JUZ WRACA POKAZYWANIE WYKRZYWIONYCH TWARZY OPOZYCJI A PO ZAWSZE CACY !!!
deprewatorzy
Troche było normalnie i media zaczeły wykonywac zadania jakie do nich naleza, ale to by było za dobrze za normalne w tym umeczonym kraju.
Jeszcze ciała nie wystygły i nie pochowano wszystkicg a juz zaczyna sie propaganda i czarny PR na całego ! »
a
a
"Stawki za najem lokali zaczynają się od 1200 zł za metr kwadratowy" - bzdura, poprawcie to szybko »
pewnie, że lepsza
g2011
grupowo i z pomysłem, a teledysk doskonały »
Popieram
aga
Zgadzam się z opinią pana Zdrojewskiego. Zagrody w sercu miasta źle mi się kojarzą. Niemniej jednak, napewno jest to tanim kosztem przedsięwzięcie, lecz mimo tego, to nie jest dla mnie argument. »
WOLNE W NIEDZIELE!!!!!
gg30
Tak powinno być co niedziele,kiedyś nie było otwartych sklepów w niedziele i było dobrze nie było tych pier...ych galerii w których jest pełno lanserów kupi se taki kawke i siedzi przez pół dnia !!!!!Ludzie już zapomnieli co to jest park spacer w niedziele z rodziną działka...itp!! »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GazetaWroclawska.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.