Dnia 12-09-2011 r w restauracji należącej do pana Jacka Kocha, usytuowanej na terenie Portu Lotniczego we Wrocławiu, wraz z córką miałem przyjemność zamówić dwie kawy oraz 100 g ryby. Przekonany byłem, że na lotnisku we Wrocławiu mogę zaufać ludziom wykonującym usługi na rzecz podróżnych. W końcu Wrocław uważany jest za miasto europejskie. Niestety, byłem w błędzie. zostałem bezczelnie oszukany. Do rachunku dopisano pozycję "KOTLET SCHABOWY" w cenie 20 zł. Podobno zjadłem go o godzi 11-11,30.
Mnie nie interesuje kwota 20 zł tylko fakt bezczelnego oszustwa.
Zastosowany wobec mnie "chwyt" jest stary jak świat. Dopisuje się do rachunku pozycję a na uwagę o bezzasadności wpisu, ze łzami w oczach przeprasza się mówiąc, że to pomyłka. Zrobiłem błąd wybierając lokal pana Kocha. Trudno, ja nie zbiednieję, pan Koch się nie wzbogaci.
Wiem, mogłem zareagować natychmiast. Nie zrobiłem tego uważając, że ostentacyjne sprawdzanie paragonu jest nie na miejscu. W końcu byłem na lotnisku w europejskim mieście.
Po tej nieprzyjemnej dla mnie, dwudziestozłotowej historii myślę, że Wrocław zachłysnął się Europą nie sięgając jej nawet pięt. Smacznego!!!
Zbigniew Ciesielski
Dzięki takim posunięciom
aa.6
rowerzyści stają się wrogiem publicznym nr 1 »
pewnie, że lepsza
g2011
grupowo i z pomysłem, a teledysk doskonały »
Popieram
aga
Zgadzam się z opinią pana Zdrojewskiego. Zagrody w sercu miasta źle mi się kojarzą. Niemniej jednak, napewno jest to tanim kosztem przedsięwzięcie, lecz mimo tego, to nie jest dla mnie argument. »
Samolot z ciałami ofiar katastrofy
andowc
Polegli na polu chwały,- dla dobra "Ojczyzny". »
WOLNE W NIEDZIELE!!!!!
gg30
Tak powinno być co niedziele,kiedyś nie było otwartych sklepów w niedziele i było dobrze nie było tych pier...ych galerii w których jest pełno lanserów kupi se taki kawke i siedzi przez pół dnia !!!!!Ludzie już zapomnieli co to jest park spacer w niedziele z rodziną działka...itp!! »
Big??
BigPit
4-letnią kobietę???? »
a pana redaktora potrąciła języka polska.
Korektor
"Dziś przed godziną 16 na skrzyżowaniu ulic Nabycińskiej i Legnickiej samochód ciężarowy potrąciła 5-latka. " no, spoko. Fajnie, ze 5 latka potrąciła samochód ciężarowy :). Dobrze ją karmili, skoro potrafi potrącać ciężarówki. Tak Was goni czas,ze piszecie byle było, nieważne jak?:)
»
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GazetaWroclawska.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.