WOLNE W NIEDZIELE!!!!!
gg30
Tak powinno być co niedziele,kiedyś nie było otwartych sklepów w niedziele i było dobrze nie było tych pier...ych galerii w których jest pełno lanserów kupi se taki kawke i siedzi przez pół dnia !!!!!Ludzie już zapomnieli co to jest park spacer w niedziele z rodziną działka...itp!! »
Big??
BigPit
4-letnią kobietę???? »
Popieram
aga
Zgadzam się z opinią pana Zdrojewskiego. Zagrody w sercu miasta źle mi się kojarzą. Niemniej jednak, napewno jest to tanim kosztem przedsięwzięcie, lecz mimo tego, to nie jest dla mnie argument. »
a pana redaktora potrąciła języka polska.
Korektor
"Dziś przed godziną 16 na skrzyżowaniu ulic Nabycińskiej i Legnickiej samochód ciężarowy potrąciła 5-latka. " no, spoko. Fajnie, ze 5 latka potrąciła samochód ciężarowy :). Dobrze ją karmili, skoro potrafi potrącać ciężarówki. Tak Was goni czas,ze piszecie byle było, nieważne jak?:)
»
Dzięki takim posunięciom
aa.6
rowerzyści stają się wrogiem publicznym nr 1 »
Pan szuka panią
sceptyk
Szanowny Panie Redaktorze.
Proszę o odpowiedz: "Pan szuka panią" czy Pan szuka Pani? zawiodła automatyczna korekcja błędów czy dziennikarska rutyna?
Z wyrazami szacunku »
pewnie, że lepsza
g2011
grupowo i z pomysłem, a teledysk doskonały »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GazetaWroclawska.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.