Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Europa na Widelcu 2019. Sprawdź, co zjesz [MENU]

Kinga Mierzwiak
Kinga Mierzwiak
Борщ украинский (barszcz ukraiński) – zupa z czerwonych buraków ze śmietaną i słoniną Котлета по київськи (kotlet po kijowsku) – rolada z piersi kurczaka nadziewana masłem ziołowym Вареники (wareniki) – pierogi z mięsem i cebulą
Борщ украинский (barszcz ukraiński) – zupa z czerwonych buraków ze śmietaną i słoniną Котлета по київськи (kotlet po kijowsku) – rolada z piersi kurczaka nadziewana masłem ziołowym Вареники (wareniki) – pierogi z mięsem i cebulą Materiały prasowe
W sobotę, 1 czerwca, na wrocławskim Rynku spróbujemy potraw z 15 krajów Europy. W menu znalazły się m.in. zagorska juha (rodzaj chorwackiej zupy), šaltibarščiai (estoński chłodnik z botwiny) i polskie gołąbki. Biesiada Europejska rozpocznie się o godz. 12.30. By dostać jedną potrawę, trzeba wcześniej w kasie znajdującej się również na Rynku wykupić cegiełkę o wartości 5 złotych. Można kupić jednorazowo dowolną liczbę cegiełek. Kasy będą czynne od 11.30.
od 7 lat
Wideo

Konto Amazon zagrożone? Pismak przeciwko oszustom

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gazetawroclawska.pl Gazeta Wrocławska