Wodnik czyli czas na niezwykłe wesele

    Wodnik czyli czas na niezwykłe wesele

    Materiały Partnera

    Gazeta Wrocławska

    Aktualizacja:

    Gazeta Wrocławska

    Wodnik czyli czas na niezwykłe wesele
    1/7
    przejdź do galerii
    Wodnik Hotel& Restauracja jest zlokalizowany na Grobli 28 we Wrocławiu. Poza salami w hotelu dysponujemy przeszkloną altaną w ogrodzie oraz namiotem bankietowym o powierzchni 450 metrów kwadratowych.
    W hotelu organizujemy wesela od 60 do 120 osób. Sala weselna jest w pełni klimatyzowana i wyposażona w ekran oraz rzutnik multimedialny, na którym można odtworzyć dowolną prezentację.

    Do dyspozycji Gości weselnych jest również przyległy taras z pięknym widokiem na Odrę.

    W namiocie bankietowym możemy przy okrągłych stołach ugościć do 300 osób. Istnieje również możliwość zorganizowania romantycznych zaślubin w plenerze, nad samym brzegiem Odry.

    W ramach menu weselnego serwowany jest wykwintny obiad, składający się z 4 dań, liczne przystawki, doskonałe desery oraz toast kieliszkiem szampana lub wina musującego. Uświetnieniem menu jest tort weselny przygotowany przez naszego cukiernika,a podczas trwania przyjęcia podawane są wybrane wina, alkohole i napoje bezalkoholowe w nieograniczonych ilościach.
    Dodatkowo do dyspozycji Państwa Młodych zawsze oddajemy najlepszy apartament hotelowy.

    Zapewniamy kompleksową obsługę wesel. Pomagamy Parze Młodej w doborze menu, wystroju sali weselnej oraz dekoracji stołów. Współpracujemy z wieloma zespołami muzycznymi, DJ-ami oraz konferansjerami. Do dyspozycji Gości posiadamy również 2 luksusowe samochody: Hummera H2 i Bentley Continental.

    Poza przyjęciami weselnymi organizujemy każdego rodzaju przyjęcia okolicznościowe, takie jak uroczyste obiady z okazji Chrztu czy też Komunii.

    Codziennie zapraszamy do restauracji hotelowej, której specjałem są świeże ryby i owoce morza. Specjalnie dla naszych Gości samodzielnie wypiekamy chleby, które są serwowane w restauracji jako miły akcent powitalny, zawsze z dodatkiem smalczyku i maseł wytwarzanych również przez naszych kucharzy.

    Szczególnie polecamy zupę rybną (16 zł), która została już doceniona przez wielu naszych Gości. Nasz Szef kuchni Robert Woźniak sam dogląda swoich szklarni pełnych ziół i warzyw, które później wykorzystuje do przygotowania dań. Na uwagę zasługuje również nasza wędzarnia, z której serwujemy ryby oraz liczne mięsa.

    W restauracji stawiamy przede wszystkim na ekologiczne jedzenie i tworzone na miejscu produkty.

    Ceny za dania główne oscylują pomiędzy 35 a 72 złotymi.

    Przyświeca nam jedna idea:
    „Najlepszych i najpiękniejszych rzeczy na świecie, nie można ani zobaczyć ani dotknąć. Trzeba je poczuć sercem."

    Czytaj także

      Sonda

      Czy wierzysz, że pod Wałbrzychem znaleziono pociąg pełen skarbów?

      Gry On Line - Zagraj Reklama