18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Poznaj tajemnice Magdy Gessler. Kuchenne rewolucje w wersji książkowej

Robert Migdał
Książka Magdy Gessler już w sprzedaży. Cena: 55 złotych
Książka Magdy Gessler już w sprzedaży. Cena: 55 złotych wydawnictwo Znak
Na tę książkę czekało wielu fanów TVN-owskiego show pani Gessler. Znana restauratorka, a ostatnio medialna gwiazda (jej programy "Kuchenne rewolucje" i "MasterChef" mają milionową oglądalność), postanowiła podzielić się z Czytelnikami swoimi przepisami na potrawy (prawie 50), które proponowała restauratorom, u których gościła z "Rewolucjami"

Dobrze radzę, żeby nie zabierać się do przeglądania tej książki z pustym żołądkiem. Potrawy są smakowite i człowieka aż skręca z głodu, gdy czyta, jak przyrządzić na przykład pieczeń z dzika z gruszką czy karpia faszerowanego po żydowsku.

Największy plus tej książki? Przepisy, oczywiście. Bo oprócz tego, że są smaczne, to na dodatek proste do wykonania.
Magda Gessler radzi na przykład, jak zrobić wątróbki po żydowsku, pieczonego kurczaka (nadzianego wcześniej na szklaną butelkę z piwem), zdradza przepisy na chłodnik, bulion czy pierogi ruskie z miętą. Walorem książki są też smakowite zdjęcia do każdej z potraw i sekrety kuchenne, które pani Gessler zdradza czytelnikom. Np. co zrobić, żeby rosół nie zmętniał.

Magda Gessler, "Kuchenne rewolucje", Znak, cena: 55 zł.

Zobacz nową rewolucję: Restauracja Lwów, Chełm

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetawroclawska.pl Gazeta Wrocławska