Restauracja Sielawka - Borowo
Kuchenne Rewolucje w restauracji Sielawka polegały nie tylko na zmianie nazwy i menu, ale i na wprowadzeniu nowego wystroju. Wnętrze, które zastała tu Magda Gessler przypominało bowiem bardziej pracownię dentystyczną niż dobrą restaurację. Teraz ma być inaczej.
Ale łatwo nie było. - Było na ostrzu noża. Miałem tego dosyć, ale żona powiedziała: wytrzymajmy - mówił podczas nagrywania programu Mirosław Ochman, właściciel restauracji Sielawka.
Na pokazową kolację Magda Gessler podała m.in. lekko wędzoną zupę z 12 gatunków słodkowodnych ryb.
Magda Gessler: Restauracja to najtrudniejszy biznes na świecie
Magda Gessler, prowadząca program "Kuchenne rewolucje", zrewolucjonizowała około 150 restauracji w Polsce. Jaki będzie nowy sezon programu? Co poprawiło się w polskich restauracjach? Dlaczego niektórym nie udaje się prowadzić restauracji? - To jest najtrudniejszy biznes na świecie. Trzeba to kochać, znać produkty i dobrze dobierać ludzi - wyjaśniła Gessler. Dzień Dobry TVN/x-news
VIDEO https://get.x-link.pl/1425511c-9296-f8bc-79a8-a57d7eeb647f,9bed9f43-9a83-0bad-78f3-41e1d12cb016,embed.html
Smacznie? "Sielawka" jest rybna :) Borowo... Po Kuchennych Rewolucjach ;)
Posted by Magda Gessler on 21 stycznia 2015
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?