Dawna pizzeria OdNowa to teraz Chleb i Sól - restauracja ma inną nazwę, nowy wystrój, który jest bardziej nowoczesny od dotychczasowego, a także zupełnie odmienione menu.
Strona internetowa także będzie nowa, na razie jeszcze nie działa. Ale w restauracji chętnie mówią nam, jak menu restauracji Chleb i Sól wzbogaciła Magda Gessler. Jest zupa pomidorowa na cielęcinie z lanymi kluskami za 9 zł, kiełbasa biała z cebulką za 16 zł, kaszanka na plastrach boczku, cebuli, z jabłkiem i musztardą rosyjską za 16 zł.
Szeroki jest wybór kanapek typu ciabatta, wszystkie są po 12 zł: ciabatta polska z kiełbasą kminkową, wiejską, ogórkiem kiszonym, grecka ze szpinakiem, fetą, oliwkami i jajkiem, francuska z konfiturą z czerwonej cebuli, pieczarkami, kozim serem, a także włoska z sosem, mozarellą, cebulą i serem.
Jest też wiejska pizza - średnia za 22 i duża za 32 zł oraz bigos myśliwski ze śliwkami i podgrzybkami za 15 zł.
Gości w restauracji Chleb i Sól już jest więcej. Rewolucja zdaniem obsługi się udała, o czym ma świadczyć napływ klientów.
Restauracja Chleb i Sól Bochnia w programie Kuchenne Rewolucje w czwartek, 8 maja, o godz. 21.30 na antenie TVN.
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?