To nie była łatwa rewolucja. - Masakra, ale masakra - komentowała pod nosem Magda Gessler, próbując jednego z dań serwowanych przez restaurację Relax.
Restauracja Lwów ma być już inna. Ma być z niej słynąć cały Chełm. A dlaczego akurat restauracja Lwów? Bo jej specjalnością mają być dania kuchni ukraińskiej. Magda Gessler do menu wprowadziła m.in. kotlet po lwowsku, barszcz z kulebiakiem, kotlet z siekanej baraniny z kaszą gryczaną, prawdziwkami skwarkami.
Na pokazową kolację podano też przystawkę - sałatkę śledziową z buraczkami na razowym chlebie, barszcz ukraiński z pomidorami z dodatkiem kulebiaków oraz maliny z lodami.
Zobacz też: Dom Bawarski Tychy
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?